Igralci Phoenix Suns so doma visoko odpravili Washington Wizards s 121:95, Dragić pa je v 23. minutah dosegel 12 točk, štiri skoke, tri podaje, eno ukradeno žogo. Košarkarji Milwaukee Bucks so za točko izgubili z ekipo Sacramento Kings (95:96), za katero je Udrih v 35. minutah zbral 16 točk, skok, ukradeno žogo in tri podaje. Moštvo Philadelphia 76ers, Primoža Brezca znova ni bilo v postavi, je doma po podaljšku izgubilo z Los Angeles Clippers s 107:112. Preostali izidi: Orlando Magic - Portland Trail Blazers 92:83, Charlotte Bobcats - Utah Jazz 102:110, Chicago Bulls - Atlanta Hawks 101:98 (podaljšek), Houston Rockets - Oklahoma City Thunder 95:90 in San Antonio Spurs - Indiana Pacers 100:99.

Sonca so v Phoenixu ostali neporaženi v tej sezoni in imajo doma rekordni niz desetih zmag. Steve Nash je imel po 15 točk in podaj, čeprav mu v zadnji četrtini ni bilo potrebno stopiti na parket. Za edino neporaženo ekipo v domači dvorani v tej sezoni NBA je Amare Stoudemire dodal 23 točk in 14 skokov, le točko manj pa je dosegel najboljši strelec moštva iz ameriške prestolnice. Gilbert Arenas je do tega izkupička prišel s klavrnim učinkom, saj je od 21 metov iz igre zadel le šestkrat.

V Milwaukeeju, Udrih je bil tretji strelec gostov, je srečanje 0,9 sekunde pred koncem odločil Tyreke Evans s polaganjem, ko je bil s hrbtom obrnjen proti košu. Evans je dobil tudi strelski dvoboj med trenutno najbolj vročima novincema lige, saj je dosegel 24 točk (še osem podaj in štiri skoke), Brandon Jennings na drugi strani pa 15 točk, devet podaj in šest skokov. Dvoboj vodilne in zadnjeuvrščene ekipe lige je prepričljivo pripadel Jezernikom, branilcem naslova prvaka. Zanje je Kobe Bryant dosegel 29 točk in 10 skokov, Španec Pau Gasol pa 14 točk za tretjo zaporedno zmago v gosteh. Mrežice ostajajo pri dveh zmagah v sezoni, Jezerniki pa jih imajo 21.