Vukićeva je sodnemu senatu povedala, da je na dan dogodka prišlo do prerekanja med skupino mladih in Bukovacem. Ob tem je potrdila izjavo, ki jo je dala v fazi preiskave, da ji je obtoženi povedal, da naj bi ga pokojni Čamernik pljunil. Skupina naj bi se kmalu odmaknila od vhoda, zato jih ni več videla.

*** VIDEO: Priče iz Globala: Osumljena varnostnika sta izmenično tepla pokojnega Čamernika ***

Priča je tudi izpovedala, da je Bukovac okrog 4. ure zjutraj zapustil delovno mesto preden je prišel drugi varnostnik, zato je ostala sama pred vhodom približno pet minut. Po njenih besedah naj bi obtoženega zadnjič videla 20 minut pred prihodom kriminalistov. V tisti noči pa je v bližini zagledala tudi rešilca, vendar ni vedela, kaj se je zgodilo.

Kot je še poudarila, naj bi bil obtoženi "stabilna oseba, ki se ga ni dalo sprovocirati". O Suljanoviću pa je povedala, da je pogosto prihajal v Global ter se ob tem večkrat sprehajal od vhoda do lokala.

*** VIDEO: Priča pretepa v Globalu za Dnevnik.si: To ni bil pretep. Kaj tako brutalnega še nisem videl! ***

Ob predočenju fotografij iz posnetkov kamere nad vhodom je Vukićeva poleg sebe in Bukovaca prepoznala tudi Suljanovića. Kot je razvidno, naj bi se Suljanović večji del noči med 23. in 4. uro zjutraj nahajal na vhodu, ob tem pa tudi pomagal varnostniku. Priča je ob pogledu na fotografije, na katerih je moč opaziti Suljanovića z mikrofonom povedala, da obstaja možnost, da je tudi on imel radijsko zvezo.

Okrožna državna tožilka Blanka Žgajner je po obravnavi poudarila, da je priča izpovedala več kot v fazi preiskave, poleg tega pa je komentirala tudi materialne dokaze.

Na prihodnji obravnavi naj bi zaslišali direktorja Vip varovanja Danijela Praštalo in operativnega vodjo omenjenega podjetja Rasima Kaziča. Praštalo je bil sicer že trikrat povabljen na sodišče, ker pa se obravnave ni želel udeležiti, mu je sodni senat odredil denarno kazen v višini 400 evrov.