Na današnjem delu sojenja je predvideno zaslišanje prič dogodka preko videokonference.

Bukovac je na obeh dosedanjih obravnavah zanikal krivdo in jo pripisal Seadu Suljanoviću.Na predlog zagovornika so za varnostnika Vip varovanja na drugi sodni obravnavi 15. maja namesto pripora odredili hišni pripor. Na sojenju so si ogledali tudi posnetke varnostnih kamer. Kamere so pokazale, da je Čamernik pred Global prišel 17 minut čez tretjo uro zjutraj. Ker so mu vhod v diskoteko preprečili, se je zapletel v prepir z varnostnikom. Do pretepa med Bukovacem in Suljanovićem ter Čamernikom, ki naj bi trajal skoraj dve minuti, naj bi prišlo nekoliko stran od diskoteke, zato ga kamere niso posnele.

Bukovac je tudi na drugi obravnavi krivdo zanikal in obtožil Suljanovića, ta je medtem sicer pobegnil v Bosno in Hercegovino, da naj bi Čamernika "pokončal z devetimi udarci". Bukovac je prav tako zanikal obtožbe, da naj bi Suljanovića poklical po radijski zvezi, saj naj bi bil slednji po njegovem povezan s policijo.

Zaslišani varnostniki so si bili enotni v tem, da Suljanovića poznajo zgolj kot gosta lokala, ne pa tudi kot varnostnika. A na posnetkih naj bi bilo jasno videti, da Suljanović pomaga pri prodaji kart, stoji poleg varnostnikov in celo pospravlja ograjo.Bukovac je krivdo zavrnil že na prvi sodni obravnavi 23. aprila in dejal, da Čamernika ni udaril, pač pa ga je hotel le zadržati do prihoda policije, saj je po njegovem kršil javni red in mir. Kot je dejal, je potem prišel Suljanović in ga začel nekontrolirano pretepati.