Tudi z osebno statistiko je bolj lahko zadovoljen Dravograjčan, ki je dosegel 7 točk, medtem ko se Udrih ni vpisal med strelce.

San Antonio je tako doživel šele svoj drugi poraz v sezoni, kar pomeni, da edino moštvo, ki je doslej izgubilo le enkrat, ostaja Utah. Ostroge so tokrat sicer izgubile šele po podaljšku, odločilen pa je bil delež novinca Adama Morrisona, ki je s 27 točkami dosegel rekord kariere. »Trenerji so mi govorili, da si nalagam preveč bremena in da bi se moral bolj sprostiti. A vsi so od mene pričakovali zelo veliko, saj sem bil konec koncev na naboru izbran kot tretji. Pred tekmo s San Antoniom pa sem vseeno pomislil, da sem pod prevelikim pritiskom in sem zato doslej igral precej slabo. Zato sem se tokrat povsem sprostil in kot vidite, se je izplačalo,« je bil po tekmi navdušen Morrison. Beno Udrih je na parketu tokrat preživel slabih 13 minut, v tem času pa zgrešil vse štiri mete iz igre ter zbral skok, izgubljeno žogo in osebno napako.

Precej bolj je bil s svojo predstavo zadovoljen Boštjan Nachbar. Za zmago New Jerseyja nad Milwaukeejem je namreč v slabih 16 minutah prispeval 7 točk (iz igre 6-2, za tri točke 3-1, prosti meti 2-2) ter dodal še štiri skoke in asistenco. Njegovo moštvo je tako vknjižilo še četrto zmago v sezoni, s čimer se je povzpelo na vrh atlantske konference.