Beno Udrih je za omenjeni strelski izkupiček potreboval vsega slabih 15 minut, kolikor mu je namenil trener Gregg Popovich, pohvali pa se lahko še z izjemnim metom iz igre (6-4, od tega za tri točke 3-3!), tremi skoki in dvema asistencama. Njegovo moštvo je tako prvič v zgodovini kluba vknjižilo štiri zmage na prvih štirih gostovanjih v sezoni, Udrih pa je bil eden ključnih igralcev, saj je med drugim zadel pomembni trojki pri seriji San Antonia 20:1, s čimer so se gostje vrnili v igro in visoko vodstvo Houstona za 19 točk pred zadnjo četrtino znižali na 75:71. »Igralci s klopi so naredili razliko, saj so igrali odlično,« je svoje soigralce pohvalil tudi prvi zvezdnik Tim Duncan. Ta je sicer dosegel 19 točk in 15 skokov, v zadnji četrtini pa pa je njegovo moštvo nasprotnika nadigralo z 21:9 in dobilo že sedmo zaporedno tekmo proti Houstonu.

Še naprej pa je v precej slabi formi kapetan slovenske reprezentance Radoslav Nesterović. Njegov Toronto je proti Golden Stateu doživel že peti poraz na sedmih tekmah in tretjega v nizu, Rašo, ki je sicer začel v prvi peterki, pa se znova ni vpisal med strelce. V 12 minutah igre je zgrešil vse tri mete, v statistiko pa je vpisal še 2 skoka in 3 osebne napake.

Nesterovićev soigralec Uroš Slokar debija v najmočnejši ligi na svetu še vedno ni dočakal, prav tako pa še naprej ne igra Primož Brezec, čigar Charlotte je ponoči s 85:94 izgubil proti New Orleansu.