Poleg tega pa ji tudi lepote in glamurja ne manjka, letos je bila celo izbrana za najboljše oblečeno žensko. Njena droga pa ostajajo “strupene” ljubezenske zveze.

Prežvečena kokainska afera

Potem, ko je bitanska manekenka lani zabredla v hude težave z drogo, so jo mediji dobesedno linčali. Ko se je njena fotografija, na kateri njuha kokain, pojavila na naslovnicah britanskih revij, je bilo zanjo vsega konec. Bila je ob ves ugled, številne modne hiše so prekinile vsakršno sodelovanje z njo. Od takrat je šlo samo še navzdol, pri tem pa ji je skrbno pomagal tudi njen narkomanski fant Pete Doherty. Ko je Kate spoznala, da ni druge rešitve, se je lansko jesen vpisala v rehabilitacijski center in se uspešno ozdravila odvisnosti. Kaj pa ljubezen?

Vsi njeni fantje

Svojo prvo “strupeno zvezo” je doživela z Johnnyjem Deppom. Njuna ljubezen je veljala za eno najbolj burnih, a najlepših in seveda večnih. Pa ni bilo tako. Oba sta bila bolestno ljubosumna, izjemno strastna in temperamentna ter naklonjena burnim prepirom in uničevanju hotelskih sob, čemur je zmeraj sledilo veličastno pobotanje. Takrat 22-letna Kate je celo izjavila, da mora biti zveza zapolnjena s strastjo in napetostjo, drugače to ni prava ljubezen. Njuna medijsko razvpita zveza torej to očitno ni bila. In Kate je šla z dežja pod kap.

Zaljubila se je v narkomana Peta Dohertyja, člana skupine Babyshambles. Njuna zveza je podobna tisti z Johnnyjem, zaljubljenca sta se že večkrat razšla, trenutno pa se v medijih pojavljajo namigovanja o njuni morebitni poroki. Doherty, ki se že leta bori z drogo in je tudi stalni znanec policje, je bil že večkrat v zaporu. Sedaj pa naj bi se skupaj s Kate uspešno ozdravil odvisnosti. Vprašanje je le, kako dolgo bo “pravljica” trajala.

Kate spet na vrhu

Po uspešni rehabilitaciji je njen ugled tako rekoč ostal neomadeževan. Čakale so jo mamljive ponudbe in kmalu je spet postala eden najuspešnejših fotomodelov na svetu. Obnovila je svojo pogodbo z modnima hišama Burberry in Calvin Klein, zasnovala lastno modno znamko in briljirala na Milanskem tednu mode. Za povrh pa jo je ameriška revija Vanity Fair proglasila za najboljše oblečeno žensko leta. Pogumna Kate se je iz kraljice škandalov prelevila v nesporno kraljico glamurja, ki diktira modne trende v svetu.