Med drugim smo povečali število igralnih mest na avtomatih z 81 na 117," nam je načrte podjetja opisal predsednik uprave Igor Podgrajšek. Po njegovih besedah si prizadevajo, da bi se v kratkem sestali z upravo Hita in se dogovorili, kakšno bo v bodoče njihovo sodelovanje in sožitje v Mariboru.

"Ker imamo enake večinske lastnike (Kad in Sod), ne izključujemo možnosti lastniškega povezovanja s Hitom, vendar ta odločitev ni v naši pristojnosti."Če ne bo tega sodelovanja in se bo Hit odločil neposredno konkurirati mariborski družbi, ki je že nekaj let v prisilni poravnavi in še zmeraj posluje z izgubo, se bo ta stežka obdržala nad vodo. Lani so sicer imeli sto milijonov tolarjev dobička, kar pa je posledica izrednega prihodka, in sicer vrnjenega preveč plačanega davka iz preteklih let.

"Hkrati se moramo letos soočiti še z dejstvom, da je prejšnja uprava (ki je marca letos odstopila s položaja, op. p.) opustila igralnico v Moravskih toplicah, ki je prinašala 15 odstotkov skupnih prihodkov družbe. Zato bo Casino Maribor lahko dobiček prinesel šele prihodnje leto."