Ljubimo Ljubljano

Ljubljana je ljubezen na prvi pogled; mesto je slikovita mešanica arhitekturne poezije in umirjene lepote. V samem mestnem jedru se nahajajo čudovita stanovanja, katerih kupci so uspešni Slovenci, ki se še posebej zavedajo moči pametnih naložb – visokokvalitetne nepremičnine so vsekakor ena izmed njih. Nepremičnine bodo na vrednosti pridobivale še naslednjih nekaj let, poleg tega pa so butična stanovanja Schellenburg zgrajena iz prvovrstnih materialov, imajo kakovostno fasado in kvalitetna okna, ki ustvarijo še dodano vrednost. Dobri materiali poskrbijo, da je nepremičnina energetsko varčna, potrebno pa je tudi manj dragih in nenehnih obnov. Možnost nakupa premium nepremičnine v Sloveniji je eden izmed razlogov, zakaj se uspešni Slovenci z veseljem vrnejo v domovino; naložba v premium nepremičnino, je naložba v svojo prihodnost.

Velike terase s pogledom na Ljubljanski grad

Kompleks Schellenburg raste na imenitni lokaciji med starim mestnim jedrom in parkom Tivoli. Jože Anderlič, lastnik podjetja Reitenburg d. o. o., je idejno zasnovo zaupal nemškemu arhitekturnemu biroju KSP Jurgen Engels Arhitekten, gradbena dela pa potekajo pod okriljem podjetja SGP Graditelj. Gradnja je v polnem teku; v vili je končana večina suhomontažnih del, okna so nameščena, elektro in strojne inštalacija so vstavljene, stanovanja pa se trenutno še pleska. Prvi stanovalci bodo lahko predvidoma že oktobra kofetkali na čudovitih terasah Ville Schellenburg. Odprti tlorisi, panoramske stene in velika okna obljubljajo zračna in prostorna stanovanja z velikimi terasami, balkoni in ložami.

Najvišja kakovost bivanja

Kompleks Schellenburg bo nadgradil videz ene najlepših ljubljanskih ulic, novim lastnikom pa zagotovil najvišjo kakovost bivanja. Poleg odlične lokacije se lahko Schellenburg pohvali še s 24-urno recepcijo (concierge service), videonadzorom stavb, visokimi etažami, ki v višino merijo od 283 cm do 355 cm, ter velikimi tlorisnimi površinami bivalnih prostorov, neposrednim dostopom od parkirnih mest do stanovanj ter dodatnimi dvigali za kolesa. Razkošna stanovanja so zgrajena za udobje in najvišjo kakovost bivanja ter s svojo rariteto zadovoljijo še tako petične okuse.

https://www.schellenburg-living.com/sl/celota.html