Serge Ibaka je k zmagi, s katero so se Clippers izenačili z mestnimi tekmeci Los Angeles Lakers pri najboljšem izkupičku lige 13-4, dodal 17 točk, Reggie Jackson 14, Paul George, ki je dve sezoni igral za Oklahomo, preden se je v 2019/20 preselil v Los Angeles, pa 11.

"Na večer, ko nam met iz igre ni ravno uspeval, smo vseeno prišli do težko prigarane zmage. Kawhi je bil vroč, zato smo veliko igrali nanj, še posebej v drugem polčasu. Kar precej smo se namučili, da smo zadržali vodstvo," je po tekmi dejal trener losangeleške ekipe, Tyronn Lue.

Prvi strelec Oklahome, ki je izgubila še tretjič zaporedoma, je bil Shai Gilgeous-Alexander s 23 točkami.

Dejounte Murray je San Antoniu s trojnim dvojčkom (11 točk, 11 skokov, 10 podaj) pomagal do zmage s 121:101 nad Washington Wizards. Slednji so igrali prvo tekmo v 13 dneh, potem ko je ekipo močno razredčil covid-19, ko je bilo kar šest igralcev pozitivnih na sars-cov-2, še trije pa so morali v samoosamitev.

Prvi strelec čarovnikov je bil z 31 točkami Bradley Beal, Jerome Robinson je dodal 16 točk. Prvi zvezdnik moštva Russell Westbrook, ki je zaradi poškodbe izpustil zadnji dve tekmi Washingtona, je zbral le devet točk.

Giannis Antetokounmpo je dosegel 27 točk in postal šesti igralec v zgodovini moštva Milwaukee Bucks, ki je dosegel 11.000 točk. Obenem je popeljal ekipo do zmage s 129:115 nad Atlanta Hawks.