Tako PSG kot Stade Rennes sta bila sredi tedna v ligi prvakov poražena, PSG je na gostovanju z 1:2 klonil proti Leipzigu Kevina Kampla, Chelsea pa je odpravil Rennes s 3:0.

Na Parku princev, kjer je Rennes PSG mnogokrat zagrenil življenje, je v 11. minuti po hudi napaki obrambe gostov darilo izkoristil posojeni igralec Evertona Moise Kean. Italijanski reprezentant je z roba kazenskega prostora žogo poslal v mrežo.

Nekaj metrov bolj desno in le tri minute pozneje je streljal Angel Di Maria, žoga je zadela le vratnico. Skoraj na istem mestu kot v 14. minuti pa je Argentinec Di Maria v 21. minuti prejel žogo, se za las izognil prepovedanemu položaju ter po prodoru v kazenski prostor ugnal vratarja gostov. Di Maria je v 73. minuti z roba kazenskega prostora nato postavil še končni izid.

Montpellier je v drugi tekmi dneva v Bordeauxu z 2:0 ugnal Girondins, v 49. minuti je zadel Florent Mollet, končni izid je v 66. postavil Andy Delort.

V petek je bilo še srečanje v Strasbourgu, kjer je Olympique Marseille z 1:0 po golu Morgana Sansona v 72. minuti ugnal Racing. Olympique je z 18 točkami takoj za vodilnimi, PSG ima šest točk več, sledita Lille (19) in Rennes (18).

Preostale tekme kroga bodo danes.