Logarjevo fotozakulisje

Morda na instagramu nikoli ne bo tako uspešen kot Borut Pahor in morda res ne bo nikoli naslednji Janez Janša, a treba je priznati, da v aktualni vladi instagram najbolj resno jemlje Anže Logar. Za svoje fotografije se vedno uredi, poskrbi za primerno svetlobo, pri tem pa mu, kot je razkril v nedavni objavi, pomaga tudi fotograf. Logarja bi sicer žanrsko najlažje umestili med »potovalne blogarje«, saj na svoji strani pridno beleži svoja službena potovanja pod zavihki z zastavami, njegova služba zunanjega ministra pa mu bo zagotovo ponudila dovolj kontaktov, da se bo potovanjem lahko posvečal tudi po koncu mandata. Morda celo postane turistični vplivnež ali pa se začne ukvarjati s promocijo objektov za poroke in slavja.

Pahor se spominja vrtanja po nosu

Medtem ko se zdi, da Logar za svojih skromnih 1900 sledilk in sledilcev svojim fotografijam posveča ogromno pozornosti, pa lahko naš predsednik Borut Pahor veteransko na svojem instagramu objavi praktično kar koli in prejme na tisoče všečkov, pa tudi če si na fotografiji »zgolj« vrta po nosu. Tokrat je namreč objavil fotografijo, na kateri je njegov palec nevarno blizu vhoda v nosno votlino, pri tem pa se je pošalil, da je fotografija nastala v dobrih starih časih, ko si je človek lahko še brezskrbno vrtal po nosu. Če s tem misli na predkoronske čase, ga lahko potolažimo, da si ob primerni higieni rok po nosu lahko še vedno brezskrbno brska.

Urbani pasteli Eve Irgl

Poleg Franca Breznika je v vrstah SDS med bolj modno ozaveščenimi zagotovo tudi Eva Irgl, ki svoje modne kombinacije rada deli s svojimi sledilkami in sledilci. Tokrat se je še posebej potrudila, da si jo z vseh strani ogledamo v njeni jesenski različici. Pastelno rožnate hlače je namreč kombinirala z majico v barvi pudra z razkošnimi rokavi. K temu je kombinirala še dva modna dodatka, in sicer prav tako pudrasto rožnato torbico z vzorcem in sponko za lase v ujemajoči barvi. Svoj videz je naslovila »Urbano. Jesensko. Pastelno.« in k zapisu dodala srce v ujemajoči barvi. Vsekakor modni korak naprej od barvnih kombinacij njene stranke.

Toninova vojaška moda

Jesenske barve so v modi tudi v Novi Sloveniji, vsaj pri njenem predsedniku in obrambnem ministru Mateju Toninu. Tonin je pravi modni kameleon, saj se mu je uspelo iz pisarniškega politika, ki nosi večinoma temnomodre obleke in se na strankarske konvencije pripelje s skuter rolko, preleviti v terenskega politika, ki v skrbno izbranih barvnih kombinacijah v rjavo-zelenih tonih obiskuje Slovensko vojsko. Tokrat je obiskal slovensko vojaško letalstvo, pripadnikom pa se je v objavi zahvalil, da služijo domovini. Na obisku je barvo čevljev uskladil z barvo maske, ki jo je na robu diskretno krasila slovenska zastava, ki ni podrla barvne usklajenosti majice, pasu in hlač.

Irina Osipenko med vinilkami

Ločitev od poslanca SD Matjaža Nemca in malenkost večja oddaljenost od sveta politike očitno blagodejno vplivata na Irino Osipenko. Nekdanja manekenka, ki se danes ukvarja z marketingom pri podjetju Infonet Leona Oblaka, je pri svojih 39 letih videti mladostno kot še nikoli, k temu pa je najbrž pripomoglo tudi sproščanje v družbi prijateljice in kupa vinilnih plošč. Dekleti, ki sta, kot kaže, imeli zabavo v pižamah, sta se fotografirali v družbi plošč Lauryn Hill, Raya Conniffa, Quincyja Jonesa in drugih. Kaj sta na koncu dejansko poslušali, ne vemo, a sodeč po kupu plošč slabe izbire niso obstajale.