Šest slovenskih kuharskih mojstrov, ki so letos prejeli Michelinove zvezdice, bo od oktobra do marca prihodnje leto na spletu delilo svoje zgodbe in kuharske skrivnosti. Ana Roš iz Hiše Franko, Jorg Zupan (na fotografiji) iz Ateljeja, Uroš Fakuč iz restavracije Dam, Gregor Vračko iz Hiše Denk, Tomaž Kavčič iz Gostilne pri Lojzetu in Uroš Štefelin iz Vile Podvin so se združili v sklopu pobude »Pokukajte med zvezde. Začnite nekaj neprecenljivega«, kot prvi pa se bo predstavil Jorg Zupan. Zupanu bodo nato prek videozgodb vsak mesec sledili še drugi chefi, njihove nasvete pa bodo gledalci videov lahko prenesli tudi na domače kuhanje. Posnetki bodo dostopni na spletnih kanalih podjetja Mastercard, ki je pobudo zakuhalo skupaj z ekipo Sous Chef, kuhar, ki bo na vrsti za predstavitev, bo na večerjo za nagrado povabil tudi nekaj tistih, ki bodo najbolj zavzeto spremljali videovsebine in sodelovali v pobudi na družbenih omrežjih. tb