Poskočni muzikant hoče nazaj veselice

Eden od bolj aktivnih zabavljačev na instagramu je zagotovo Dejan Krajnc iz skupine Poskočni muzikanti. Na svojem instagramu zadnje čase veliko opozarja na to, da so glasbeniki in glasbenice ob svoj zaslužek zaradi ukrepov vlade, ki prepoveduje koncerte in zabave. Nedavno je dodal tudi video, v katerem z vžigalnikom demonstrira, da je šepetanje bolj nevarno za širjenje virusa kot petje. Poleg denarja pa Krajnc očitno pogreša tudi objeme. Ob fotografiji z dekliščine je zapisal: »Oh, da bi ta čas lahko priklical nazaj. Slovenci rabimo veselice! #vladaUKREPAJ«

“Vsi” Raayevi v enem bazenu

Nekoliko manj težav z zaslužkom imajo v teh časih tisti glasbeniki, ki živijo predvsem od predvajanj svojih skladb na domačih in tujih radijskih postajah. Ekipa Aleša in Marjetke, ki sta znana pod imenom Maraaya, se je te dni sproščala v tako imenovani Party kući na Hrvaškem. V notranjem bazenu se je nagnetlo kar nekaj domačih izvajalk in izvajalcev, med njimi Nika Zorjan, Alya, Luka Basi, Polkaholiki, BQL in drugi. Plavajoča druščina predstavlja seveda le del njunih varovancev, za katere je Marjetka zapisala, da imajo »veliko srce, veliko talenta in veliko dobre volje«. Še dobro, da je bil bazen dovolj velik za vse to.

Salome se zahvaljuje Janezu Janši

Igralka in estradna umetnica Salome je darilo instagramu, njeni poskusi, da zajaha napihljivega samoroga, pa so zagotovo najlepši in najbolj simbolni performans letošnjega poletja. Seveda Salome po tem uspehu ne počiva in nas v svojih zgodbah redno razveseljuje z novimi zabavnimi posnetki. Zadnje čase se na primer zahvaljuje Janezu Janši za praktično vse, kar ji pride v roke, za »PIRan«, morje, sonce, pa tudi za izjemno »fen frizuro« vodje strokovne svetovalne skupine za covid-19 Bojane Beović, ki si jo je zdravnici v čast doma naredila tudi Salome. Hvala, Janez Janša, za Salome.

Predsednik DZ pije namesto Pahorja

Borut Pahor nadaljuje pomembne opravke, ki jih ima kot predsednik republike. Tokrat se je udeležil odprtja fontane cvička v Šmarjeških Toplicah, kamor ga je povabil tamkajšnji župan Marjan Hribar. Kot je zapisal predsednik, se je pri odprtju zapletlo, saj sam ne pije alkohola. »Problem je rešil predsednik DZ Zorčič, ki me je odlično nadomestil pri tekočih zadevah.« Igor Zorčič je sicer po svoji funkciji resda naslednji v vrsti, v primeru, da se predsedniku kaj zgodi. Vseeno pa mu polagamo na srce, da v njegovem opisu nalog zagotovo ni pitje v imenu predsednika. Pazite nase.

Spontane fotografije Gorana Hrvaćanina

Življenje spletnih vplivnežev in vplivnic je težko, saj morajo poleg promoviranja različnih izdelkov in pozitivnega pogleda na življenje povrhu vsega še ves čas paziti, da so videti spontani in sproščeni. Z njihovimi tegobami sočustvuje in nanje redno opozarja Goran Hrvaćanin, znan tudi kot Gojko Ajkula ali Jerč iz Hostarja, ki s serijo svojih spontanih fotografij oziroma »spontank« demonstrira, kaj vse je potrebno za dobro fotografijo. Tokrat je povsem spontano poziral na naslanjaču, pozo pa je poimenoval »kičmolomka«.

View this post on Instagram

#kičmolomka

A post shared by Gojko Ajkula (@goran_hrvacanin) on

Rebeka Dremelj pila in jedla svojo podobo

Ko smo že pri težkem življenju domačih vplivnic in vplivnežev, ti se zadnje tedne mudijo v enem od novih hotelov na Bledu, kjer so očitno poprijeli za vse mogoče trike, s katerimi želijo domačo instagram smetano prepričati, da so vredni objave. Rebeko Dremelj in njenega Sandija so tako za zajtrk presenetili s kavo, na kateri je bila smetana z njeno in partnerjevo podobo, njuna obraza pa sta se znašla tudi na priloženih piškotih. Sicer ne vemo, kako se pevka in nekdanja miss Slovenije počuti ob tem, da pije svoj obraz, ampak nas bi bilo strah.