Festival Sea Star je v dobi razmaha covid-19 postal eden redkih festivalov, ki mu je uspelo seznam nastopajočih z letošnje odpovedane izdaje potrditi za izvedbo v letu 2021. Organizatorji ob tem poudarjajo, da bodo seznam nastopajočih dodatno razširil, saj je to edini način, da lahko nagradijo občinstvo za izjemno potrpežljivost in podporo v izredno težki situaciji.

Po njihovih besedah je novi festivalski datum še boljši, saj je teden dni bližje poletju, in sicer 28. in 29. maja 2021. Datuma sta rezervirana za veliko število nastopajočih, med katerimi bodo kalifornijski raperji Cypress Hill, techno superzvezdi Amelie Lens in Umek, italijanski hit trio Meduza ter regionalni velikani Dubioza Kolektiv in raper Vojko V.

"Hvaležni smo občinstvu za potrpežljivost in zaupanje. Veseli smo, ker nam je uspelo zagotoviti dobre novice za občinstvo iz več kot 50 držav, kot tudi za Umag, Istro in regijo," sporočajo iz ekipe festivala Exit.

Vstopnice hranite za naslednje leto

Vstopnice, prevozi in namestitve, ki so bile veljavne za letošnji festival in so bile kupljene pri uradnih prodajalcih, bodo veljale v letu 2021. V prodajo bodo kasneje prišle še druge vstopnice in namestitveni paketi, o čemer bo organizator pravočasno obvestil javnost.

Vsi kupci, ki jim novi datumi festivala ne odgovarjajo, pa lahko z ustreznim dokazilom zaprosijo za vrnitev plačila. Ekipa Exit ob tem naproša za potrpljenje ob vračilu denarja, saj mora biti le-to skladno z zakonskimi usmeritvami. Vse informacije glede vračila bodo kmalu objavljene.

Za termin od četrtka 21. maja in do nedelje 24. maja, ko bi morala potekati letošnja izdaja, pa je ekipa festivala Sea Star pripravila nepozabne posnetke nastopov iz preteklih let. Sea Star v Umagu so obiskala številna svetovno znana imena, zato napovedujejo spletni spektakel.