Kot poroča srbski Kurir, naj pandemija ne bi vplivala na pevca, ki ima, kljub temu da že dva meseca ne more nastopati, očitno dovolj denarja, da kupuje novo stanovanje, in to kar penthouse, torej stanovanje, ki zaseda celotno najvišje nadstropje.

Aleksandar Vuksanović, kakršno je Lukasovo pravo ime, naj bi se namreč v času svoje kariere navadil razkošnega življenja, selitev pa naj bi spodbudila tudi ločitev. Pevec sicer že več kot deset let živi na Voždovcu, zato je precej verjetno, da bo tudi novo stanovanje v tem delu Beograda. Aca Lukas je nedavno v svojem sedanjem stanovanju organiziral koncert za prijatelje, s svoje terase pa naj bi sosede razveseljeval kar tri ure.

Pri iskanju novega stanovanja ima kar nekaj zahtev, saj mora biti poleg lege v najvišjem nadstropju dovolj veliko za glasbeni studio in vse njegove otroke in vnuke. Glede na to, da so nedavno po spletu krožile pevčeve fotografije ob veliki vreči belega prahu, za katerega je pevec zatrjeval, da je sladkor v prahu in ne kokain, pa bo Lukas morda potreboval tudi prostorno kuhinjo.

Pripravila Špela Žagar