Jamesova podjetje sprašuje, kakšne varnostne ukrepe je uvedlo po izjemni rasti uporabe. Skrbi jo, da bodo hekerji dobili dostop do spletnih kamer uporabnikov. To sicer že delajo, saj prihaja do "ugrabitev" konference, prekinitev in objav sovražne vsebine. To se je na primer zgodilo spletnemu seminarju o antisemitizmu, ko so neonacisti prekrili ekran s sovražnimi sporočili.

Vrednost delnic Zooma se je od začetka leta podvojila, ker njegova popularnost narašča, saj so šole zaprte, ljudje pa morajo biti doma, da upočasnijo širjenje koronavirusa.

New York Times poroča, da je Zoom v nedeljo posodobil svojo politiko varovanja zasebnosti. Podjetje sporoča, da zasebnost uporabnikov in varnost jemlje izjemno resno ter si prizadeva, da bodo lahko ostale bolnice, univerze, šole in druge ustanove povezane.

Zoom je pretekli teden odstranil program, ki je pošiljal podatke o uporabnikih z iphonov Facebooku. Na to opozarja tudi Jamesova in želi pojasnila o tem, kakšne podatke Zoom zbira, za kakšen namen in komu jih pošilja.