Kotnikova je v tem delu tekmovanja izpadla že v soboto na uvodu sezone. Tedaj je bila v paralelnem slalomu edina v slovenski ekipi, ki si je v kvalifikacijah izborila nadaljnje boje. Tokrat ji je četrtfinale preprečila Nemka Selina Jörg, ki je zmagala s 25 stotinkami prednosti. Selina Jörg je bila najboljša že v kvalifikacijah, v katerih se je s 16. mestom za las v nadaljevanje prebila Kotnikova.

Pri moških se v soboto nobenemu od trojice Slovencev ni uspelo uvrstiti med najboljših 16., na drugi tekmi je to zmogel le Košir. Trikratni dobitnik olimpijskega odličja je imel proti Nemcu Stefanu Baumeisterju že nekaj prednosti, v boju za prevlado pa je napačno obremenil desko in ni mogel več izpeljati zavoja ter je odstopil.

Med deskarji je kvalifikacije dobil Sangho Lee iz Južne Koreje, Košir pa je bil petnajsti. Na 19. mestu je nastop končal Tim Mastnak, ki je zaključne boje zgrešil za desetinko, na 38. med 54 uvrščenimi pa je bil Rok Marguč.

V finali deskark sta se pomerili Ramona Theresia Hofmeister in Švicarka Ladina Jenny. Prva je bila ves čas boljša in ji Švicarka, ki se je na koncu nekoliko približala, ni mogla več ogroziti, zaostala je za 59 stotink. Ker je bila na uvodnem slalomu Nemka sedma, Jennyjeva pa tretja, je Švicarka prevzela tudi vodstvo v skupnem seštevku pokala.

V malem finalu je bila Avstrijka Claudia Riegler za 11 stotink ugnala Rusinjo Natalijo Soboljevo.

Med deskarji sta se v velikem finalu za zmago udarila Italijana Mirko Felicetti in Fischnaller. Prvi je nekaj bolje začel, nato pa je Fischnaller izkoristil svoje izkušnje, prevzel vodstvo in po odstopu rojaka dosegel svojo šestnajsto zmago v pokalu.

V tekmi za tretje mesto je Avstrijec Benjamin Karl, 16. v kvalifikacijah, ugnal Bolgara Radoslava Jankova, ki dvoboja ni končal.

Svetovni pokal se bo nadaljeval v soboto, 14. decembra, ko bo v Cortini d'Ampezzo na programu paralelni veleslalom.