Vsa štiri moštva so na sredinih povratnih srečanjih potrdila rezultate s prvih tekem. Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, aktualni pokalni zmagovalci, so si uvrstitev na zaključni turnir zagotovili že po prvih dveh nizih obračuna v Kanalu, potem ko so proti Salonitu Anhovo slavili z 18:25 in 23:25. Preostanek tekme je bil le še formalnost, na koncu so se Ljubljančani veselili zmage s 3:2.

Odbojkarji ekipe Hiša na kolesih Triglav so še drugič s 3:1 odpravili Panvito Pomgrad, medtem ko je Šoštanj Topolšica pred domačimi navijači prvič klonil proti Calcit Volleyu, ki je bil uspešnejši s 3:0, zelo hitro pa so Kamničani prišli tudi do druge zmage, potem ko so bili na povratni tekmi znova boljši s 3:0.

V Mariboru so tamkajšnji odbojkarji pričakovali težje povratno tekmo, kot se je izkazalo na koncu. V Novem mestu je namreč Krka igrala na visoki ravni, a so Štajerci vseeno prišli do zmage s 3:1. Za uvrstitev med najboljše štiri ekipe so tako potrebovali dva niza. Tokrat so slavili zmago s 3:0.

Pri ženskah sta bili doslej odigrani le dve tekmi prvih srečanj četrtfinala. Odbojkarice mariborskega Branika so v gosteh z 3:2 premagale Gen-i Volley, Luka Koper pa je na gostovanju pri OD Krimu I zmagala z identičnim izidom.

Zaključni turnir najbolje četverice za moške in ženske bo potekal med 17. in 19. januarjem, organizator pa zaenkrat še ni znan.