Doslej je bilo največ gledalcev na dvoboju King Baudouin stadionu v Bruslju, kjer sta se julija 2010 v ekshibicijskem dvoboju merili domača Kim Clijsters ter Američanka Serena Williams. Obračun si je ogledalo 35.681 ljudi.

Mednarodna teniška zveza uradnih podatkov o številu gledalcev ne beleži, na uradnih tekmovanjih je bilo najbrž največ gledalcev na osrednjem igrišču Flushing Meadowsa, ki sprejme okoli 23.000 ljudi.

»Ste neverjetno občinstvo. Dobil sem kurjo polt. Nimam besed, s katerimi bi se vam zahvalil,« je na stadionu Plaza de Toros dejal Federer, ki bo s turnejo v Latinski Ameriki, ki se je začela v Čilu, končala pa se bo danes ponoči v ekvadorskem Quitu (dvoboj v Bogoti so zaradi političnih demonstracij odpovedali), zaslužil deset milijonov dolarjev, kar je trikrat več, kot je letos zaslužil z nagradami.

Federer do zdaj na igriščih ni kazal veliko čustev, ta turneja pa ga predstavlja v povsem drugačni luči. V Buenos Airesu, kjer je Zverev oba niza dobil v »tie breaku«, je celo jokal. Do tega ga je spravil legendarni nogometaš Diego Maradona, ki mu je prek video posnetka dejal: »Ti si bil, si in boš največji. Ni takega, kot si ti. Če boš imel kdaj težave v moji domovini, me samo pokliči in mi povej, kaj potrebuješ.«