Temu je dodal še osem skokov, pet podaj in tri ukradene žoge. Potem, ko je tudi zaradi uspešnih reprezentančnih nastopov igral skoraj ves čas v letih 2017 in 2018, je tokrat minilo skoraj pol leta med dvema tekmama, na katerih je igral, veliko premora pa je imel tudi Latvijec Kristaps Porzingis, okrepitev Mavericks. A bo zanje igral šele v tej sezoni, saj 20 mesecev ni mogel nastopati zaradi poškodbe vezi levega kolen.

Od dvojca Dončić in Porzingisa v Dallasu veliko pričakujejo, oba sta precej pokazala že na njuni prvi tekmi, na kateri je Latvijec zbral 18 točk in sedem skokov. »Malo čudno je bilo vse skupaj, nisem igral šest, sedem mesecev. Toda počutim se odlično. Sezona se uradno še ni začela, prvič sva s Porzingisom igrala skupaj in mislim, da je bilo super,« je po tekmi za spletno stran svojega kluba povedal Dončić.

»Toda nisem mogel normalno metati. Vedno sem vrgel, ko ne bi smel. Na tem moram delati, zagotovo. Zgrešil sem tri, štiri polaganja, proste mete, odprte trojke. Gotovo bom izboljšal svojo igro. Prva tekma po dolgem premoru je bila. Moramo le nadaljevati z delom naslednja dva tedna,« je dodal Dončić.

O slovenskem zvezdniku je spregovoril tudi Porzingis: »Z njim je enostavno igrati, super enostavno. Zelo dobro spremlja ekipo, obenem pa veliko pozornosti naveže nase in imamo drugi lažje delo. Zelo sem navdušen nad tem sodelovanjem in mislim, da lahko najino igro dvigneva še na višjo raven.«

Miami Heat je premagal Charlotte Hornets s 108:94, Goran Dragić za zmagovalce tokrat ni igral.