Mednarodni B2B-forum ponuja edinstveno platformo (in odskočno desko) za podjetja in organizacije, tako velike kot majhne, ki delajo na lokalnih, nacionalnih in mednarodnih trgih. Na njem pričakujejo okoli 150 podjetij iz Slovenije in tujine iz različnih panog, s posebnim poudarkom na energetski učinkovitosti, digitalizaciji industrijskih procesov in IKT, predelovalni industriji (kovinska industrija ter izdelki iz gume in plastičnih mas) in drugih storitvah.

Na dogodek so vabljena podjetja in organizacije, ki razumejo moč mreženja in ki si želijo povezovati ter širiti posel hitreje in učinkoviteje. Udeleženci lahko v zgolj dveh dnevih razširijo svoje poslovanje na domačem in mednarodnih trgih z do petnajst vnaprej načrtovanimi osebnimi sestanki, ki nudijo hitro in učinkovito prepoznavanje interesa za nadaljnje poslovno sodelovanje. Med udeleženimi podjetji velja letos izpostaviti korporacijo Yaskawa, ki bo navzoča s svojima podjetjema Yaskawa Ristro in Yaskawa Europe Robotics in bo iskala dobavitelje in nove poslovne partnerje z različnih področij. Lani je bilo na dogodku opravljenih kar 1182 sestankov, 147 udeležencev pa je prišlo iz Slovenije, Srbije, Italije, Madžarske, Turčije, Avstrije, Velike Britanije, Nemčije in Rusije. Visoka udeležba (45 odstotkov) tujih podjetij uvršča dogodek na posebno mesto na zemljevidu mednarodnega poslovnega mreženja.

Konferenco organizirajo ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Spirit Slovenija, Razvojni center Novo Mesto, RRA Koroška - regionalna razvojna agencija za Koroško regijo, Mariborska razvojna agencija, RRA Zeleni kras, Razvojna agencija Savinjske regije, Razvojni center Murska Sobota, Regionalna razvojna agencija Zasavje, Regionalna razvojna agencija Posavje in Razvojna agencija Ajdovščina. Glavni organizator je Razvojni center Novo mesto, prijave pa sprejemajo do 29. septembra.

Več informacij in prijava tukaj.