SEE MEET Pomurje 2014

Dvodnevno srečanje SEE MEET Pomurje 2014 bo potekalo 11. in 12. novembra 2014 v Radencih. Preko spletnega mesta www.see-meet.eu se je nanj mogoče prijaviti do 15. oktobra, na RRA Mura pa pričakujejo udeležbo več kot 150 podjetij iz Slovenije in tujine. Trenutno prijavljeni, ki si želijo svoje delovanje razširiti na tuje trge, prihajajo iz šestih držav.

Kako bo potekalo srečanje?

Po prijavi, proti koncu meseca oktobra, bodo prijavljeni lahko začeli brskati po elektronskem katalogu sodelujočih podjetij in izbirati med podjetji, s katerimi bi se v Radencih želeli srečati. Po končnem izboru s strani zainteresiranih podjetij bodo organizatorji individualna srečanja v skladu z željami sodelujočih kar najbolj optimalno razporedili. Udeleženci bodo natančen razpored osebnih sestankov prejeli na dan začetka konference. V dveh dneh bodo lahko opravili kar do 15 25-minutnih poslovnih sestankov s potencialnimi partnerji in tako prihranili ogromno časa in stroškov, ki bi jih prineslo samostojno načrtovanje in usklajevanje z vsakim izmed njih. Poleg tega bo za vse udeležence dogodka pripravljeno skupno predavanje, na katerem bo govora o učinkoviti izrabi časa na tovrstnih sestankih in kako se dobro predstaviti svojemu sogovorniku. Vse to z namenom, da se v dveh konferenčnih dneh stke kar največ obetavnih in trdnih partnerstev. Seveda se mreženje in spoznavanje ne bo zaključilo po uradnih sestankih. V dveh dneh bo na voljo več kot dovolj priložnosti za dodatne neformalne pogovore in srečanja.

Več informacij o dogodku SEE MEET Pomurje 2014 na www.see-meet.eu ali pri Francu Göncu, na info@see-meet.eu ali telefonsko številko +386 (0)2 536 14 61.

Za aktualno dogajanje nam sledite na Facebooku (See Meet Pomurje) ali Twitterju (@seemeetpomurje).