Tim je najnovejši član družine švicarskih oblikovalskih ventilatorjev Stadler Form, ki pa je vse prej kot običajen ventilator. Tim je izjemno tih in napreden sostanovalec, opremljen z USB-kablom, kar vam omogoča, da ga vzamete s seboj tudi tja, kjer v bližini ni električne napeljave. Družbo vam tako lahko dela na vrtu, na terasi, na travniku ali v kampu. Kjer koli boste, bo poskrbel za prijetno svež zrak, pri čemer bo priključen na zunanjo baterijo, doma pa ga zlahka priključite na adapter. Z vrtljivo in nagibno glavo vam omogoča, da ga usmerite, kamor koli želite, prilagodite pa lahko tudi njegovo moč, vse od nežne sapice do močnejšega vetra. Vas je že očaral, kajne?

Kje za vraga je Tim?

Tudi druge je povsem očaral. Tim je celo tako priljubljen, da potuje s svojimi ponosnimi lastniki po vsem svetu. Na družbenih omrežjih ga najdete pod oznako #wherethehellistim na vseh koncih sveta. Poležava ob morju, uživa na prostranih livadah, na kavici v umirjenih staromestnih središčih in sredi mestne džungle v Bangkoku. Ker je priročno majhen, samostojen in povrhu vsega še zelo fotogeničen, res ni ovir, da ga ne bi povsod vzeli s seboj.

Uporabni napotki za dobro ohlajeno poletje

Da bi poletje preživeli karseda dobro ohlajeni, upoštevajte še nekaj uporabnih napotkov.

1. Dom zračite le zgodaj zjutraj in pozno zvečer, ko se zrak zunaj nekoliko ohladi.

2. Težke in vroče jedi zamenjajte za poletno osvežujočo hrano. Privoščite si veliko solat, sveže stisnjenih sokov in hladnih prigrizkov. Tako s kuhanjem ne boste segrevali stanovanja, z vročo hrano pa ne svojega telesa.

3. S seboj vzemite Tima, priročen ventilator švicarske znamke Stadler Form, ki lahko deluje tudi na zunanjo baterijo. Tako gre lahko res povsod z vami in vam ohladi še tako vroč dan.

4. Preizkusite trik in pred ventilator postavite led, tako bo pihajoči zrak še hladnejši.

5. Oblačila naj bodo iz bombažnih materialov, ki dihajo, in čim bolj svetlih barv. Črnine je bilo pozimi dovolj, čas je za belino in živahne barve!

6. Običajne žarnice zamenjajte z varčnimi, ki se manj segrevajo, televizorjem in računalnikom, ki ravno tako segrevajo prostor, pa privoščite čim več počitnic.

7. Razgreto telo lahko hitro shladite z nekaj preprostimi triki. Losjone za telo hranite v hladilniku, tako bo vsak nanos prijetno ohladil telo. Na zatilje si položite hladno mokro brisačo, vselej pa je čudovita osvežitev tudi ohlajena lubenica. In ne pozabite na sladoled. Kdaj si ga boste pa privoščili, če ne poleti?