Deževje in evropske volitve so krojili utrip našega življenja minuli teden, vendar na karavano slavnih osebnosti niso pretirano vplivali, konec koncev smo izvedeli nekaj najpomembnejših, najbolj skritih in največjih skrivnosti slovenske zvezdniške elite.

Jernej Tozon v zvezi, Neisha ima vojaka, Challe Salle je zaljubljen

»Končno smo izvedeli resnico,« se glasi prvi stavek zgodbe o ljubezenskem življenju enega od najbolj postavnih in zaželenih Slovencev, kot so ga opisali v reviji Avenija. Čuk Jernej Tozon jim je namreč ekskluzivno razkril, s kom in od kdaj si deli stanovanje in posteljo. Odkar se je pojavil na sceni, se je namreč ugibalo, kot so zapisali, zakaj ta krasni fant, ki bi si ga za zeta želela vsaka mama, nima dekleta. In ta vprašanja so mu začela že tako presedati, da nanje ni hotel več odgovarjati. Zato so se pojavljala namigovanja, da je v zvezi s poročeno žensko, ki jo mora skrivati, in celo, da je, bog ne daj, homoseksualec in tega zaradi številnih oboževalk noče priznati. On pa je dolga leta le molčal in prišel na dan z besedo prav zdaj v novi številki omenjenega lista. Izbranki je ime Eva Kalinšek, po poklicu je arhitektka, par sta že pet let in vsa ta leta tudi že živita skupaj, tako da počasi že razmišljata celo o naraščaju. Nič čudnega, da so ob izpovedi ostali odprtih ust, kot so zapisali. Na vprašanje, zakaj je tako dolgo čakal z razodetjem, je Jernej odgovoril, da se jima to, da bi se izpostavila javnosti, preprosto ni zdelo pomembno. Do zdaj.

Ob takih pretresih se lahko od ljubezni res še zvrti, kar so mimogrede ugotavljali tudi v reviji Zvezde, saj jim je prišlo na uho, da je slovenska javnost pri znanih Slovenkah in Slovencih najbolj radovedna, ko beseda nanese na njihovo zasebno življenje, predvsem ljubezen. In našli so nekaj najbolj zaljubljenih parčkov na slovenski estradi. Torej, kdo ljubi koga? Televizijski voditelj in spletni vplivnež David Urankar je že vrsto let srečen v objemu žene Ajde, s katero sta še vedno zaljubljena kot prvi dan. Zvezdnik serije Reka ljubezni Tadej Pišek zasebnosti ne razgalja javnosti, kljub temu so v Zvezdah odkrili, da je srečno zaljubljen v svojo izbranko Viljo Lukan, kulturno antropologinjo in etnologinjo. Priljubljeni raper Saša Petrović - Challe Salle je do ušes zaljubljen v hrvaško manekenko Yvonne Srdoč, ki je nastopila v njegovem videospotu Lagano. Pevska zvezdnica Neža Buh - Neisha pa je že dobro leto srečna v objemu vojaka Jerneja Celestine, ki jo je omrežil tudi s pevskim talentom. Svojo ljubezen na prvi pogled je reviji Suzy razkril tudi glasbenik in imitator Tilen Artač. To je Dimitrij Rupel. V imitatorskem smislu, seveda. »Gre za trenutek, ko začutiš lik, ki ga imitiraš. Mora ti biti zanimiv, oseben, mora biti nekaj na njem, kar te pritegne. To je kot ljubezen na prvi pogled v Dimitrija Rupla,« je povedal Tilen.

Tina Gaber rešuje slone, Anamarija Goltes brez botoksa

To, da se svet rešuje z majhnimi koraki, je dokazala nekdanja miss Hawaian tropic in miss revije Nova ter registrirana lobistka Tina Gaber, ki je velika bojevnica za pravice živali. Po poročanju Slovenskih novic je na svojem videoblogu objavila reportažo s popotovanja po Tajski, ki je nanjo naredilo velik vtis. Še posebej turisti, ki hodijo tja na trekinge s sloni. Ti turisti se ji zdijo bizarni, ker ne vedo, da je za slone, ki na hrbtih prenašajo trume turistov, to nenaravno početje, zato jih mučijo s postopkom lomljenja duha. Nauk videozgodbe je ta, da tisti, ki hodite na Tajsko, ne jahajte slonov, sporoča Gabrova. Tina je zaigrala v predstavitvenem videospotu za knjigo kolegice, tudi nekdanje lepotice in sanjske ženske Miše Margan (poročene z oljarjem Kocbekom), ki je po poročanju revije Nova napisala kriminalni roman Mesto prevar. Na knjižne police bo prišel še pred poletjem. »Gre za ljubezensko kriminalko, ki bo bralca do zadnjih vrstic pustila v negotovosti, saj ne manjka spletk, akcije in ljubezenskih prizorov,« je napovedala Margan-Kocbekova za Novo.

Še ena krasotica je bila opažena v revijalnem tisku, ki popisuje vsakdanje prigode slovenske zvezdniške elite. Dekle Luke DončićaAnamarija Goltes se je morala v reviji Suzy zagovarjati pred javnostjo. Opazili so jo na obisku neke lepotne klinike in po poročanju revije so opravljivci takoj dobili kost za glodanje, češ da ima po novem postavna manekenka polnejše ustnice. »Vsem, ki ste prepričani in trdite, da imam povečane ustnice, sporočam, da se močno motite. Narava me je obdarila s polnejšimi ustnicami, za kar sem izjemno hvaležna. So stoodstotno naravne, brez polnil in botoksa,« je razložila in na instagramu objavila še fotografijo iz otroštva, na kateri so ustnice prav tako polne.

Dragić riše srčke, Kopitar si najprej zaveže desno vezalko

V reviji Suzy so se lotili še ritualov slovenskih športnikov, ki jim prinašajo srečo, po drugi strani pa so tesno povezani z vraževernostjo in tradicijo, kot so zapisali v uvodu. Anže Kopitar si pred vsako tekmo najprej zaveže desno drsalko, nato še levo. »Mogoče niti ne gre za klasičen ritual, ampak bolj za navado. Vseeno se rad držim tega,« je povedal kapetan Los Angeles Kings. Planiški orel Peter Prevc se pred tekmo nikoli ne predaja veseljačenju, temveč se nanjo pripravlja v svojem ritmu, katerega zelo pomemben del je obisk finske savne. Goran Dragić - The Dragon si po ugotovitvah Suzy pred vsako tekmo na obutev napiše posebno sporočilo v obliki imen svojih otrok. Polovico obutve krasi s srčkom okrašen napis »Mateo Viktoria«, drugo polovico pa rojstna datuma otrok. Nekdanji slovenski selektor Srečko Katanec je imel včasih, ko je še tekal po igrišču kot igralec, še bolj ekstremen obred. Trenutni selektor Iraka si na dan tekme ni nikdar postrigel nohtov in obril brade. To naj bi namreč prinašalo nesrečo. Nekdanja atletinja Marija Šestak, ki je skakala v troskoku, je pred tekmo vedno obula iste nogavice. Po poročanju Suzy je sicer v predtekmovanjih nosila druge, za finale pa se je vedno preobula v srečne »štumfke«, poleg tega pa je za srečo pred začetkom tekmovanja spila še kavo.

Tudi rokometaš Uroš Zorman, ki je kariero končal lani, trenutno pa službuje v slovenski reprezentanci kot pomočnik selektorja Veselina Vujovića, je imel srečne in nesrečne nogavice. Na vseh tekmah je nosil isto majico, spodnjice in nogavice. Sicer oprane, kot se je pošalil, a resno dodal, da je v primeru poraza komplet vedno zamenjal. Kot odvečna zamenjava je v športnem smislu očitno postal tudi športni novinar in komentator Pop TV Tomaž Klemenčič. Po poročanju revije Zvezde ga gledalci pogrešajo že kar dva meseca. Tudi sami so se lotili raziskovanja in ugotovili, da sta minila celo že več kot dva meseca, odkar se ni pojavil na televiziji. Ali se je iz športnega uredništva poslovil začasno ali za stalno, so sicer preverjali, a pravega odgovora niso dobili. Na uho jim je prišlo le, da naj bi se vodstvo televizije s Tomažem dogovorilo o sporazumnem odhodu z malih ekranov. Pav tako niso izvedeli, kaj nasmejani fant, kot so ga opisali, zdaj počne, vendar so ugotovili, da mu kot diplomiranemu inženirju strojništva verjetno ne bo težko poiskati novih izzivov.