Zlatan Ibrahimović se je v noči na ponedeljek v ameriški nogometni ligi MLS s svojim Los Angeles Galaxyjem pomeril proti Realu iz Salt Laka in zmagal z 2:1. Zmagoviti zadetek je v 78. minuti dosegel prav švedski napadalec, a se zaradi nešportnega proslavljanja iz junaka hitro prelevil v bedaka. 37-letnik je namreč po doseženem golu pristopil do nasprotnikovega branilca Neduma Onuohe in se mu zadrl v obraz. Dvojec si je namreč le slabih 20 minut pred tem skočil v lase, saj je Ibrahimović nad nekdanjim branilcem Manchester Cityja storil grob prekršek in si prislužil rumeni karton.

Po tekmi je švedski zvezdnik le uvidel, da se je vedel neprimerno in odšel v slačilnico nasprotnikov, da bi se opravičil za svojo potezo, a doživel hladen tuš. »Po tekmi se je prišel opravičit, ker je od 60. minute naprej grozil, kaj mi bo storil in kako me bo poškodoval. Ima se za prvi obraz lige, potem pa se tako obnaša na igrišču. Če nekdo počne takšne stvari, ne bom sprejel njegovega opravičila. To je nesprejemljivo,« je bil jasen Onuoha.

A Ibrahimovića to očitno ni posebej prizadelo. »Kar se zgodi na igrišču, ostane na igrišču. Rad se počutim živega, rad imam dvoboje. Ko se razjezim, se počutim dobro,« je svoje dejanje skušal opravičiti kontroverzni nogometaš.