24-letnica je tri mesece po zmenku z neimenovanim fantom, ki ga je spoznala preko aplikacije Tinder, prejela seznam, na katerem ji je ta fant naštel 15 stvari, ki jih mora popraviti, da bo bolj privlačna. Kimberley, ki je bila nad seznamom sprva šokirana, se je zahteve odločila deliti na svojem facebook profilu, piše Indy100.

Fant je svoje sporočilo pričel z besedami: »Oprosti, vem, da je minilo že nekaj časa od kar sva bila na zmenku. Rad bi ti le pojasnil, zakaj ti od tedaj nisem več pisal. Mislim, da bi zmenek lahko bil veliko boljši, zato ti pošiljam nekaj nasvetov, kako to popraviti.«

V svojih nasvetih je Kimberley svetoval naj izgubi odvečno težo, neha uporabljati ličila, nosi bolj privlačna oblačila, itd. Da pa je njegovo dejanje postalo še bolj nenavadno, je na koncu pripisal, da se bo čez en mesec ponovno oglasil in da je pripravljen zmenek ponoviti, če bo upoštevala njegove nasvete. Kot še piše Indy100 je sporočilo 24-letnico sprva šokiralo in zrahljalo njeno samozavest, ko pa ga je prebrala večkrat, se ji je zdelo vse bolj zabavno.