Philadelphia je v 33. minuti vodila s 5:2, potem pa so domači petkrat zadeli in spreobrnili rezultat. Muzzin, ki je v statistiko na tekmi vpisal tri točke, je v drugi tretjini zadel dvakrat v razmaku dveh minut (36. in 38. minuta) in znižal izid na 4:5, v tretji tretjini pa je dvakrat zadel Matthews. Gostje so v 58. minuti znižali na 6:7, kar je bil tudi končni izid.

»Bilo je precej noro. Pokazali smo veliko vzdržljivost, nismo se predali. Mislim, da smo vsi v slačilnici bili prepričani, da bomo ne glede na vse zmagali,« je po tekmi dejal Matthews.

Lanski finalisti lige Vegas Golden Knights so zmagali šestič zapored, tokrat so prišli do gostujoče zmage z 2:1 pri Dallas Stars. Vratar Vegasa Marc-Andre Fleury je zbral 40 obramb. "Imajo nekaj nadarjenih igralcev. Zabavno je. Zabavno je, ko plošček ne gre v mrežo, ne?" je bil po tekmi nasmejan Fleury, ki je na zadnjih šestih tekmah, ko je začel, prejel le pet golov.

Za Vegas, ki je v pacifiški divizije tretji, sta zadela Max Pacioretty po vsega osemnajstih sekundah igre in Ryan Reaves v tretji tretjini. Za Dallas je v četrti minut izid izenačil Roope Hintz.

Matthew Tkachuk je ob zmagi Calgary Flames s 5:1 nad New York Rangers sodeloval pri vseh petih golih, dosegel je dva gola in tri podaje, in v statistiko vpisal pet točk, kar je njegov rekordni izkupiček z ene tekme. Calgary je vknjižil tretjo zaporedno zmago, pred tem pa je štirikrat zapored zgubil.