Ljubljančan v dresu Dallasa je bil v vseh treh košarkarskih prvinah najboljši igralec svoje ekipe. Njegov met iz igre je znašal 9-16, za tri točke 3-8, v slabih 32 minutah igre je izgubil sedem žog.

Drugi najbolj učinkovit igralec domače zasedbe je bil Jalen Brunson s 24 točkami, Tim Hardaway Jr. je prispeval 20 točk. Pri Indiani je bil strelsko najbolj razpoložen Hrvat Bojan Bogdanović z 22, Wesley Matthews je dodal 20 točk.

Dallas : Indiana

Prava košarkarska drama se je odvila v Miamiju, kjer je domača zasedba v sami končnici strla odpor prvakov iz Oaklanda in slavila s 126:125. Rekonvalescent Goran Dragić je bil najbolj učinkovit igralec domače ekipe, Ljubljančan je v dobrih dvajsetih minutah dosegel kar 27 točk, zbral tri skoke in asistenco, odločilen koš za končno zmago pa je v izdihljajih rednega dela dosegel veteran Dwyane Wade. Aktualni prvaki NBA so najprej blokirali njegov met za tri točke, nato pa je Wade v drugem poskusu iz dvokoraka zadel met za tri točke za tesno zmago floridske ekipe.

Wade je na koncu prispeval 25 točk, poleg Dragića (njegov met je znašal 7-11, za tri točke 4-7) se je izkazal še Josh Richardson z 21 točkami. Pri Golden Statu je Klay Thompson dosegel 36, Kevin Durant 29, Stephen Curry pa 24 točk.

Miami : Golden State