Za Slovenijo 1 sta nastopili Katja Višnar in Anamarija Lampič, ki sta bili v skupini A peti; 10,4 sekunde sta zaostali za najhitrejšo drugo štafeto Švedske, v kateri sta bili Evelina Settlin in Hanna Falk. Nemki Sandra Ringwald in Laura Gimmler na četrtem mestu, ki je kot zadnje še prineslo nastop v finalu iz skupine, sta zaostali za Švedinjama 6,91 sekunde. Tri sekunde in pol je tako Slovenki ločilo za bojev za najvišja mesta.

Drugo slovensko ekipo sta zastopali Vesna Fabjan in Eva Urevc, ki sta bili še bolj oddaljeni od finala. Bili sta osmi, predzadnji, v skupini B, za zmagovalkama iz Norveške, Tiril Udnes Weng in Maiken Caspersen Fallo, pa sta zaostali kar minuto in 13,49 sekunde. Šesto mesto je iz skupine še vodilo v nadaljevanje, Finki Kerttu Niskanen in Anita Korva sta na njem zaostali le 3,82 sekunde za najhitrejšima.

Miha Šimenc in Janez Lampič sta v skupini na predzadnjem, 11. mestu, za Rusoma Artemom Malcevom in Glebom Retivikom, ki sta bila najhitrejša v cilju, sta zaostala minuto in 3,61 sekunde. Za njima sta v skupini in tudi skupno zaostala le poljska predstavnika, kitajska pa v prvi. V njej sta zmagala Norvežana Emil Iversen in Johannes Hoesflot Klaebo, ki sta bila tudi skupno najhitrejša.

Pri ženskah sta zmagali Švedinji Ida Igemarsdotter in Maja Dahlqvist, ki sta bili dve sekundi hitrejši od Norvežank, tretje mesto je zasedla druga švedska ekipa, pri moških sta bila najhitrejša Norvežana Johannes Hoesflot Klaebo, zmagovalec sobotne posamične tekme, ter Emil Iversen. Drugo mesto je zasedla Norveška II, tretje pa Finska.