James je po Durantu izbral nekdanjega klubskega kolega pri Clevelandu Kyrieja Irvinga, zatem pa Kawhija Leonarda in Jamesa Hardna. V ekipi LeBron bodo še Anthony Davis, Klay Thompson, Damian Lillard, Ben Simmons, LaMarcus Aldridge, Karl-Anthony Towns in Bradley Beal.

Antetokounmpo je po Curryju poklical Joela Embiida, Paula Georga in Kembo Walkerja. V ekipi Giannis bodo še Khris Middleton, Nikola Jokić, Russell Westbrook, Blake Griffin, D'Angelo Russell, Nikola Vučević in Kyle Lowry.

Kot posebnega igralca je James izbral Dwyana Wada, Antetokounmpo pa Dirka Nowitzkega.

Za presenečenja sta kapetana ekipo poskrbela po izboru. James je Russella Westbrooka zamenjal za Bena Simmonsa. Zamenjavo je predlagal James.

Osrednji dogodek vikend zvezd bo letos minil brez slovenskega zvezdnika Luke Dončića, ki je sicer dobil več kot štiri milijone glasov, vseeno pa bo 19-letni Ljubljančan del spektakla. Nastopil bo na tekmi vzhajajočih zvezd za ekipo sveta, ki bo 15. februarja, ter na t.i. spretnostnem poligonu, kjer morajo igralci v čim krajšem času prikazani veščine vodenja žoge, podajanja in metanja na koš dan kasneje.