Lanski finalisti Vegas Golden Knights so zmagali v gosteh pri Anaheim Ducks s 3:2. Vegas je povedel v prvi tretjini, potem pa so gledalci v drugi tretjini videli še preostale štiri gole. Najprej so v razmaku 20 sekund dvakrat zadeli domači, potem pa v pol minute dvakrat gostje za zmago. Odlični gol je v 11. minuti prispeval Max Pacioretty.

Do najvišje zmage v noči na soboto so prišli hokejisti Colorado Avalanche, ki so doma s 6:1 nadigrali New York Rangers. Colorado je polovico golov dosegel ob igri z igralcem več, dvakrat je bil ob številčni prednosti uspešen Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon je prispeval gol in dve podaji, Tyson Barrie pa tri podaje. Edini gol za New York je v zadnji tretjini zadel Ryan Strome, njegov soigralec Jimmy Vesey pa je neuspešno izvajal kazenski strel.

Dvoboj sedmo in petouvrščenega moštva so dobili prvi. Pittsburgh Penguins so doma s 4:0 nadigrali Winnipeg Jets in tako zmagali še osmič zapored. S 33 obrambami in nedotaknjeno mrežo se je izkazal Matt Murray, Matt Cullen je za domače vpisal gol in podajo.

Detroit Red Wings so se zmage s 4:3 nad Nashville Predators veselili po podaljšku, ko je odločilni gol v zadnji minuti zadel Dylan Larkin.

Zadnjeuvrščena ekipa lige NHL Los Angeles Kings, za katero igra slovenski as Anže Kopitar, naslednja tekma čaka v noči na nedeljo, ko bo gostila Edmonton Oilers.