V Indiji, kjer več kot 421 milijonov ljudi živi na robu revščine, je zadnje dni na ogled tudi izobilje. V teku je namreč eno izmed najrazkošnejših indijskih porok.

Včeraj je bil na sporedu tradicionalni dan glasbe in plesa, za vrhunec pa je z zasebnim koncertom poskrbela Beyonce. Ameriška diva je na družbenih omrežjih delila fotografije obleke, obdane z dragulji, in zlatega nakita, ki ju je nosila na zabavi. Prav tako so se pojavili izseki njenega nastopa. Koliko je njen koncert stal, se ne ve, a za bogataša s 37 milijardami evrov zagotovo ne prevelik zalogaj.

Slavja se je udeležila svetovna smetana

Poleg Beyonce so se predporočnega slavja udeležili tudi kolumnistka in novinarka Arianna Huffington, indijski igralec kriketa Sachin Tendulkar, sin medijskega mogotca Ruperta Murdocha James Murdoch, bollywoodska igralka Priyanka Chopra in njen mož, pevec Nick Jonas, Trumpova tekmica za Belo hišo Hillary Clinton in drugi. Clintonova in Ambani sta se spoznala pred več kot osemnajstimi leti. Po svojem zadnjem obisku v Mumbaiju, kjer je imela osrednji govor, je obiskala tudi Ambanija v njegovem 27 nadstropnem, razkošnem domu.

Slavni so dogajanje delili na svojih družbenih omrežjih, posnetki pa so hitro obkrožili splet.

Nevestin oče Mukesha Abmanija je sicer direktor podjetja Reliance Industries, poslovna revija Forbes pa ga uvršča na vrh seznama najbogatejših Indijcev.