Anamarija Lampič je bila 15., Alenka Čebašek pa 28. Med tekači je bil Miha Šimenc 25., Janez Lampič pa 29.

V drugi skupini polfinala je bila Višnarjeva dolgo v ospredju med vodilno trojico. Potem pa jo je v zadnjih zavojih pred zadnjim vzponom ovirala Švedinja Anna Dyvik in dobila rumeni karton. A Slovenka je nazadovala na zadnje, šesto mesto v skupini in nato ji v vzponu navkljub trudu, da bi se po zunanji strani spet prebila na čelo, ni uspelo. Za Finko Kristo Parmakoski, ki je bila prva, je zaostala 4,34 sekunde.

»Malo je škoda, da nisem prišla naprej, ker sem se res iz teka v tek počutila bolje. V kvalifikacijah se še nisem počutila tako dobro. Tudi serviserji so za polfinale pripravili res dobre smuči. Najbolj pomembno je to, da je forma dobra, vsakega dobrega rezultata pa je škoda, sploh ko si jezen na druge, ko ti uničijo tekmo. Letos bo še veliko tekem. Poletje je bilo v redu, zadovoljna sem s pripravami, ker sem imela precej manj bolezni kot v zadnjih dveh sezonah in upam, da se bo to pokazalo zdaj na naslednjih tekmah,« je dejala Višnarjeva.

V finalu, ko je že kazalo na pričakovan troboj za zmago, je Švedinja Stine Nilsson najprej padla, nato pa je povsem popustila Norvežanka Maiken Caspersen Falla; 23-letna Belorukova se je »odpeljala« naprej in gladko slavila svojo prvo zmago v pokalu z več kot sekundo prednosti pred Švedinjo Majo Dahlqvist (+1,12) in Ido Ingemarsdotter (+1,51). Fala je bila četrta (+1,52).