Hrvaški nogometaši so na na zagrebškemu stadionu Maksimir z golom Tina Jedvaja v izdihljajih tekme premagali Špance s 3:2 in tako v ligi narodov ohranili možnosti za zmago v svoji skupini. V slačilnici zmagovalcev je bilo veselje po zmagi razumljivo veliko, še posebej pa si je duška dal član Liverpoola Dejan Lovren, ki je na družbenem omrežju objavil posnetek, na katerem se posmehuje in norčuje iz tekmečevega branilca Sergia Ramosa.

»Dobro sem ga udaril s komolcem,« je v videu soigralcem razlagal Lovren, nato pa pristavil: »Ha, ha! 3:2. Sedaj pa razlagaj na konferenci. So navadne p****.« Za nameček je Lovren danes objavil še fotografijo, ki prikazuje, kako je dobil zračni dvoboj s španskim kapetanom, pod njo pa pripisal: »Dobro jutro Hrvaška.«

Kot piše španski časnik As, sta se nogometaša med seboj sporekla že na zadnjem finalu lige prvakov med Realom in Liverpoolom, na katerem je Ramos poškodoval Lovrenovega soigralca Mohameda Salaha, Hrvata pa naj bi močno zmotile tudi besede Realovega nogometaša na novinarski konferenci pred tekmo v Zagrebu.