Teden dni po izginotju 36-letnega Klemna Musulina, ki so ga nazadnje videli v noči s petka na soboto, ko se je s Krvavca po službeni zabavi sam odpravil peš v dolino, razen njegovega telefona v iskalnih akcijah niso našli nobenih oprijemljivih sledi, ki bi vsaj malce razsvetlile dogajanje tiste noči. Njegov mobilni telefon so sicer našli že v soboto pod hotelom, policija pa predvideva, da ga je tja odložil najditelj. Kljub pozivom družine in policije, naj se ta oseba javi, saj bi morda imela kakšne dodatne informacije, tega doslej ni storila.

Vsakodnevnim iskalnim akcijam na Krvavcu so se te dni pridružili vodniki reševalnih psov, gorski reševalci, gasilci, policisti s helikopterjem, ter tudi mnogi prostovoljci, med drugim njegova družina in prijatelji, ki so prek družbenega omrežja facebook pozivali vse, naj pomagajo pri iskanju. »Prostovoljci so pri iskanju dobrodošli, saj več oči več vidi,« so pred dnevi sporočili iz PU Kranj ter pozvali k previdnosti vseh, saj je teren nevaren. Za jutrišnjo zelo obsežno iskanje pa policija prosi, naj prostovoljci ostanejo doma. »Ponovno bomo pregledali celotno območje Krvavca s potmi, cestami, grapami ter drugimi strmimi in nevarnimi območji,« navajajo na policiji, kjer dodajajo, da bodo zaradi tega na območju začasno omejili gibanje ter prepovedali dostop. Ukrep bo veljal tudi za brezpilotnike ter daljinsko vodena vozila ali druga tehnična sredstva.

Policistom se bodo pri iskanju lahko pridružili zgolj družinski člani pogrešanega. »Mi iščemo do konca. Če ga ne bomo našli, sledi v nedeljo nova akcija s prijatelji. Hvala. Veliko je dobrih ljudi s srcem,« se je vsem prek facebooka zahvalila tudi soproga pogrešanega, Sonja Stipanovič Musulin. Poziv k pomoči pri iskanju so na omrežju objavili tudi v nogometnem klubu Bartog Trebnje, član katerega je Musulin. »Pomagajte nam ga najti!« so prosili.