Prvi strelec večera v Oaklandu ob zmagi nad Atlanto je bil prav Durant, ki je dosegel 29 točk, šest skokov, tri podaje in dve ukradeni žogi, Klay Thompson je k zmagi dodal 24 točk, Quinn Cook pa 18. Prvi zvezdnik ekipe Steph Curry je še vedno na seznamu poškodovanih. Pri gostih se je z 22 točkami najbolj izkazal Taurean Prince.

Cleveland Cavaliers, ki so zelo oslabljeni zaradi poškodb, so s 113:89 premagali Charlotte Hornets. Jordan Clarkson je dosegel 24 točk, Tristan Thompson je zbral 21 skokov in 11 točk, konjeniki pa so prišli šele do druge zmage to sezono.

Seznam poškodovanih pri Clevelandu se daljša iz dneva v dan – na njem so Kyle Korver, Cedi Osman, zvezdnik Kevin Love, član prve peterke George Hill in Sam Dekker. Trener Larry Drew je tako šele na dan tekme izvedel, koga ima sploh na voljo.

Houston Rockets so na krilih Jamesa Hardna, ki je 19 od svojih skupno 22 točk dosegel v drugem polčasu, pa so v gosteh pri Denver Nuggets zmagali s 109:99. Harden je za rakete, ki so še tretjo zaporedno tekmo igrale brez Carmela Anthonyja, zbral še 11 podaj, Chris Paul je prispeval 21 točk.