Za zdaj uradno ni znano, ali je bil tajski lastnik Leicester Cityja, ki je moštvo leta 2016 pripeljal do naslova angleškega prvaka, na krovu helikopterja ali ne. A Tajec, ki sicer živi v Londonu, redno leti med tema dvema mestoma s helikopterjem.

Britanski Guardian poroča, pri čemer se sklicuje na "vire blizu kluba", da je bil predsednik in lastnik kluba Srivaddhanaprabha eden od petih ljudi, ki so bili na krovu helikopterja, ko je ta strmoglavil v bližini stadiona. Agencija Reuters poroča, da je bila poleg tajskega milijarderja v helikopterju tudi njegova hčerka, dva pilota, ter še ena oseba, katere identiteta za zdaj še ni znana. Za zdaj še ni znano, ali je kdo od peterice nesrečo preživel.

Južnoazijska izpostava britanske radiotelevizije BBC je sicer tvitnila, da je "vir blizu družine" potrdil, da je bil Tajec na krovu helikopterja, a za zdaj uradnih informacij o morebitnih žrtvah še ni. Ni še znano, ali je bil poškodovan morda tudi kdo na tleh. A slike s prizorišča nesreče so grozljive, helikopter so zajeli plameni in je povsem uničen.

"Pomagamo in sodelujemo s policijo v Leicestershiru ter z intervencijsko službo, ki se ukvarja s tem velikim incidentom na stadionu King Power," so zapisali na spletni strani kluba.