Petrolovi svetovalci so poskrbeli, da so člani družine izbrali najboljše energetske rešitve za svoj dom. Najprej so prisluhnili njihovim željam, nato pa so jim brezplačno pripravili izračun optimalne učinkovitosti izbranih energetskih rešitev za njihove potrebe udobnega bivanja. Povedali so jim, da vsaka rešitev vključuje tudi dostavo, montažo in zagon ter zagotavlja prihranke pri porabi energenta.

Ogrevanje doma s pomočjo obnovljivih virov

Družina Petrič se je nemudoma odločila za ogrevalno toplotno črpalko, ki bo skrbela, da bo njihov dom vedno prijetno topel. Ogrevalne toplotne črpalke so varčen in okolju prijazen način ogrevanja, saj za svoje delovanje izkoriščajo obnovljive vire energije, kot so zrak, zemlja ali voda, in tako predstavljajo ekološki in energijsko učinkovit način ogrevanja prostorov doma.

Toplotna črpalka pod vašo streho

Predstavili so jim aktualno akcijsko ponudbo, ki ob nakupu katere koli toplotne črpalke hkrati ponuja še klimatsko napravo Electrolux iz akcijske ponudbe že za en evro. Petričevi so se odločili za nakup ogrevalne toplotne črpalke Daikin Altehrma, ki so jo z ugodnim Petrolovim financiranjem brez pologa, brez obresti do pet let dobili za samo 121 evrov na mesec, hkrati pa so v okviru ponudbe Toplotna črpalka pod vašo streho kupili še klimatsko napravo Electrolux za en sam evro. Za izbiro je družino prepričalo tudi dejstvo, da ogrevalna toplotna črpalka Daikin Altherma za delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32 in tako zagotavlja zmanjšan vpliv na globalno segrevanje. Energetski svetovalci so s svojim strokovnim znanjem pomagali, da je družina Petrič pridobila nepovratne finančne spodbude Eko sklada in tako opravila še ugodnejši nakup.

Tudi vi izkoristite priložnost, saj si bo le prvih 100 kupcev ob hkratnem nakupu katere koli ogrevalne toplotne črpalke lahko zagotovilo klimatsko napravo Electrolux že za en evro, hkrati pa vam ponujamo še akcijsko ceno dobave Petrolove elektrike.

Obiščite www.petrol.si/otc, obiščite Energetski center Petrol v ljubljanskem BTC, Hala 3, ali pa nas pokličite na brezplačno številko 080 22 34.