Hailey in Justin sta v restavraciji na Bahamih plesala salso, ko je Justin prisotne pozval, naj umaknejo svoje telefone, saj se bo zgodilo nekaj posebnega. Kot je prvi poročal portal TMZ, je Justin pred vsemi postavil veliko vprašanje.

Hči ameriškega igralca Stephena Baldwina Hailey in Justin naj bi že bila v zvezi leta 2016, kasneje sta se razšla in pred mesecem dni zvezo obnovila, kot poroča Guardian. Spoznala naj bi se sicer še nekaj let pred tem, na premieri Justinovega filma Never say Never (Nikoli ne reci nikoli), ko je Hailey štela štirinajst, Justin pa sedemnajst let.

Na družabnih omrežjih razočaranje in sreča

Čeprav sama zaroke za javnost še nista uradno potrdila, so jo na družabnih omrežjih potrdili njuni starši. Justinova mama je na twitter zapisal le besede: ljubezen, ljubezen, ljubezen ... medtem ko je njegov oče na instagramu zapisal, da je več kot ponosen in se veseli naslednjega življenjskega obdobja. Haileyin oče je na twitter objavil, da Bog živi v srcih mladega para, pa je objavo od takrat že izbrisal.

Družabna omrežja je preplavilo tudi razočaranje Justinovih oboževalk, ki so v zaroki videle konec upanja za to, da bi pri pevcu kdaj imele priložnost tudi same.

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on