Petintridesetletna Hilaria je novico razkrila s prošnjo, da je v tem času paparaci ne nadlegujejo s fotografiranjem njenega trebuha, sploh ker so prvi meseci izjemno naporni, po navodilih zdravnikov pa se mora izogibati stresu. Novi Baldwin se bo pridružil starejši sestri Carmen Gabrieli, ki ima šest let, Rafaelu Thomasu, ki ima štiri leta, Leonardu Angelu Charlesu, ki ima tri leta, in Romeu Alejandru Davidu, ki je star 16 mesecev.

Hilaria in 61-letni Alec Baldwin sta se poročila leta 2012, le eno leto po tistem, ko sta se spoznala. Baldwin naj bi jo opazil pred neko restavracijo in se v trenutku odločil, da jo želi spoznati. Šel naj bi do nje in se ji predstavil ter ji pustil svojo vizitko. Šest tednov sta hodila na zmenke, ne da bi se poljubila, saj se je Baldwin po vsakem zmenku poslovil s stiskom roke. Kljub uvodnem zavlačevanju sta se Hilaria in Alec, med katerima je 26 let starostne razlike, po petih mesecih vselila v skupno stanovanje, leto in pol pozneje pa sta se poročila.

Baldwin je marca dejal, da je nekoliko zadržan do nadaljnjega širjenja družine, saj bo v času, ko bodo njegovi mlajši otroci diplomirali, star 85 let, a očitno si je vmes premislil.