Dnevna soba

Prostor, v katerem se največ zadržujete, naredite šarmanten – zidovi so res beli, vendar to ne pomeni, da na eni steni ne smete imeti tapete z nevpadljivim motivom, slike žarečih barv ali stolov v različnih barvah. Lep detajl je viseča svetilka, ki vzbuja pozornost z nenavadno obliko. Poigrajte se z okrasnimi predmeti na policah ali pa si izberite eno barvo, s katero boste popestrili prostor. Tudi steklo je primeren dodatek, ki bo prostoru dalo luksuzen navdih.

Spalnica

Belo spalnico lahko poživite z dodatkom starinsko rožnate barve. Poln zadetek je ogledalo neobičajne oblike. Rdeča posteljnina in rdeče okrasne blazine bodo v belino vnesle potreben kontrast, toploto pa bodo spalnici dodale naravne barve lesa. Za piko na i poskrbijo cvetje na nočni omarici in družinske fotografije na zidu.

Otroška soba

V otroški sobi lahko pustite domišljiji prosto pot, ker otroci ljubijo barve in detajle. Tudi če so stene bele, bo prostor oživel v zelenih in modrih odtenkih opreme in dekoracije za dečke ter v tradicionalnih rožnatih odtenkih dodatkov za deklice. Barve bo v otroško sobo vnesel živalski svet v podobi čebelic, ribic in metuljčkov, narisanih na belih stenah, za kontrast pa bodo poskrbele še preproge v živahnih barvah.

Kuhinja

Zidove v belo prepleskane kuhinje okrasite z motivi, ki spominjajo na pariške kavarne in slaščičarne, ali z magnetno ploščo, na katero boste pritrdili nakupovalni seznam ali sporočilo družinskim članom. Poigrajte se s starim lestencem ali babičino kuhinjsko tehtnico, ki je lep okras. Če zbirate star porcelan, lahko vašo kolekcijo barvito razstavite na posebni polici. Barvo bodo v kuhinjo prinesli tudi prtički za mizo in zelišča na okenski polici.

Kopalnica

Kopalnica je prostor, v katerem zaradi pomanjkanja prostora največkrat ne moremo eksperimentirati, toda nekaj detajlov lahko vedno osveži njen videz. Bele keramične ploščice, ki delujejo hladno, bodo otoplili topla barva brisač, okrasno cvetje, dišeče svečke in vgrajene svetilke v različnih barvah. Za vabljiv videz poskrbite z barvito preprogo pred kopalno kadjo ali prho in ujemajočo se zaveso za prhanje.

Delovna soba

Kotiček, v katerem delate, se učite, berete ali samo razmišljate, okrasite z zanimivimi blazinami, družinskimi fotografijami ali cvetjem. Pogled bodo pritegnili zanimivo oblikovan fotelj, starinski telefon ali nenavadna polica z barvitimi knjigami.