Študirali ste pravo in filozofijo, deset let delali kot krupje, nato pa se začeli ukvarjati z vinom. Dokaj nenavadna pot za enega najbolje ocenjenih avstrijskih vinarjev.

Ker nisem končal fakultete, sem nekaj let delal tudi kot učitelj smučanja, nato pa kot krupje. So pa imeli že moji starši majhen vinograd. Vendar sem v vinsko zgodbo padel dokaj pozno. Zakaj, ne vem.

Vin ne prodajate pod svojim imenom ali imenom kleti, ampak pod blagovno znamko Moric. Kako to?

Gre za projekt. Dvajset hektarjev vinogradov obdelujemo sami,

Prebrali ste manjši del članka,
če želite nadaljevati z branjem, se morate prijaviti, registrirati ali naročiti.

Registrirajte se povsem brezplačno - vsak mesec imate poleg vseh odprtih vsebin brezplačni dostop do 4 zaklenjenih člankov na spletnem portalu Dnevnik.si ter v mobilni aplikaciji Dnevnik.si.

NAROČI SE PRIJAVI SE

Še niste registrirani? Registrirajte se tukaj.