Na 29 kilometrov je bila celo tretja skupno med vsemi prvouvrščena mešana ekipa KinVital Salomon, v kateri so bili Barbara Trunkelj, Uroš Kožar in Luka Hren (2:03:16), med ženskimi trojkami pa so bile najhitrejše prav tako gorske tekačice Nanosa Klementina Lemut, Petra Tratnik in Veronika Krečič (2:14:57).

Lansko zmago so na 22,5 km ubranili gorski tekači Gašper Bregar, Miran Cvet in Timotej Bečan (43:25), med mešanimi ekipami so bili najboljši Matic Plaznik, Neja Kršinar in Luka Kramarič (46:41), med ženskimi pa Mojca Habič, Polona Kukovečin in Vesna Dolenc (55:41), ki so se poimenovale 3 srnice.

Prijave na pohod niso potrebne. Žigi za opravljen pohod bodo na voljo ob sami poti na kontrolnih točkah. Poleg krajših bo najdaljši potekal na 35 kilometrov. Od šeste ure naprej se lahko pohodniki registrirajo na vhodnih kontrolnih točkah Vič, Šiška, Bežigrad, Jarše, Polje, Fužine, Rudnik in Livada, kjer bodo dobili kontrolne kartončke, s katerim bodo pri naslednjih točkah zbirali žige. Cilji bodo odprti do 17. ure, vsak bo lahko prehodil razdaljo po želji, tisti, ki bo opravil celotno pot v dolžini 35 km, pa bo dobil posebno kolajno.