V vsakem primeru lahko njihovo sobotno gostovanje pri Celju poimenujemo za tekmo poparjencev. Kajti tudi Celju ni uspela namera v pokalu. Celjani sicer delujejo stabilizirano, vseeno pa se tekma proti Krškemu zdi nekaj, kar morajo dobiti. Gre tudi za mikroregionalne zadeve. In nekaj zaušnic iz polpretekle zgodovine Celje verjetno skeli. V primerjavi s prejšnjimi tekmami so domačini napadalno bolj potentni, gole pa je pričakovati na obeh straneh. Verjetno tudi tudi zmago Celja, posebej pa mika 3,40 na točno en gol razlike v korist gostiteljev.

Glavna tekma sobote je seveda gostovanje Domžal pri Olimpiji. Deset točk zaostanka za prvim mestom za Domžale ni nedosegljivih, medtem ko za Olimpijo velja enako kot pred tekmo z Mariborom. Že z remijem bi zasledovalcem vzeli sapo. A pričakovati je drugačen derbi. Z več kot samo dvema goloma skupno, kar obeta povsem solidnih 1,80, za manj pohlepne zadovoljiva pa je tudi tudi kvota 1,71 na to, da bosta obe ekipi zadeli. Pozornost budi tudi 1,62 na dvojni znak v korist Domžal.

Dan pozneje gre Rudar k Triglavu. Po domačem porazu z Ankaranom gre Velenje v Kranj na najvišjih obratih, vendar pa jim Gorenjci, ki naslednje kolo igrajo neposreden duel z Ankaranom, lahko priredijo novo neprijetnost. Spet tekma, v kateri lahko pričakujemo gole. 1,80 je razpisanih na to, da bodo padli vsaj trije, in 1,75, da bosta zadeli obe ekipi, ni pa izključen tudi remi, ki bi navrgel pomnožek s 3,20. V drugi nedeljski tekmi Gorica pričakuje Maribor. Goričani v napadu niso več tako sebični in začeli so zadevati. 1,75 na več kot 2,5 gola se zdi smiselno, enako pa obeta, če bi obe ekipi zadeli, da vas bo obilica poskusila z 2,50 vrednim hendikepom na Maribor, pa tudi ni dvomiti. In še Aluminij – Ankaran. 1,47 je vredno, da bo Ankaran zadel, končni remi je vreden 3,80, remi po polčasu pa 2,25.