V skladu s svojo nabavno politiko koncern Bosch (na sliki je Boris Preskar, prokurist Bosch Slovenija) išče predvsem potencialne slovenske dobavitelje, ki lahko ponudijo kakovostne in inovativne izdelke, storitve in rešitve s področja avtomobilske industrije (dobavitelji ravni Tier 2 do Tier 4) in področja IT aplikacij in programov, namenjenih področju Industrija 4.0 in Big Data.

SPIRIT Slovenija vabi vsa zainteresirana slovenska podjetja iz navedenih področij, naj do 24. aprila 2018 potrdijo svoj interes z e-prijavnico in izpolnijo priloženi vprašalnik  ter si s tem zagotovijo možnost srečanja s predstavniki Bosch in predstavitve svojega podjetja in izdelkov.

Zainteresirana podjetja se lahko prijavijo do vključno 24. aprila 2018. Na podlagi prejetih vprašalnikov in predstavitev slovenskih podjetij bo Bosch interno preveril in izbral potencialna slovenska podjetja, ki imajo možnost sodelovanja oziroma vstopa v njihovo nabavno verigo. Izbrana podjetja bodo informacijo o načinu in terminu predstavitve izvedela naknadno. jpš