Izbranke Uroša Bregarja so na Danskem pokazale večinoma dobro igro, bile tudi večino časa v ospredju, a na koncu se v domovino vračajo s točko, ki teoretično sicer še ne zapira vrat za četrtfinale, a realne možnosti za to so majhne.

Krimovke so tekmo začele izvrstno. Miša Marinček je bila razpoložena med vratnicama, obramba je prav tako svoje delo opravljala dobro, v napadu pa so zmede gostiteljice Ljubljančanke znale kaznovati. V 11. minuti so po zadetku Olge Perederij vodile že z 8:4, imele kar nekaj priložnosti za še višje vodstvo, ki ga je v 15. zagotovila Elizabeth Omoregie za 9:4.

Po dveh hitrih zadetkih danske ekipe je Uroš Bregar zahteval minuto odmora, a ta ni zalegla, domačinke so še naprej izkoriščale slabšo obrambo po levi strani in se približale na 8:10, v 24. minuti po novi sedemmetrovki pa na 9:10.

Čeprav je Korenova pozneje zadela za 12:9, pa Ljubljančankam ni uspelo znova pobegniti, Midtjylland se je po kar nekaj sedemmetrovkah še pred koncem polčasa spet približal na zgolj zadetek zaostanka (12:13).

Ljubljančanke so dobro vstopile tudi v drugi polčas in nekajkrat vodile za tri zadetke, toda vse bolj so se »dvigale« domače rokometašice, ki so v 46. minuti prek Tonje Loeseth izid izenačile (prvič po 2:2), v 48. pa povedle prvič po 1:0, ko je bilo 19:18.

Toda Ljubljančanke se niso predale, še naprej so grizle in v 57. minuti je razigrana Elizabeth Omoregie izenačila na 22:22. Sledila je napeta končnica, v kateri je Ines Amon dobro minuto pred koncem izid spet poravnala, takrat na 24:24.

Sledil je nov danski napad, ki se je končal s sedemmetrovko Helene Gigstad Fauske (prvih pet sedemmetrovk je zadela), a je Marinčkova njen strel obranila, krimovke pa so v zadnjih sekundah zapravile tudi svoj kratek napad, tako da je ostalo pri delitvi točk.