Izkoristite kratke zimske dni in dolge večere za toplo sproščujočo kopel, ki vas bo pomirila in napolnila vaše baterije. Prižgite dišeče svečke in pomirjujočo glasbo v stilu prestižnih spajev ter si pripravite penečo kopel. Kot osnovni element sproščanja je kopalna kad s premišljenimi detajli nepogrešljiva izbira za domače velnes užitke. Inovativni Geberitovi sistemi za dotok in odtok vode so elegantno in diskretno vstavljeni v kad ter oblikovani tako, da omogočajo kar največje udobje, odlikuje pa jih visoka zmogljivost odtekanja in zaščita pred mašenjem.

Odtočni sistem PushControl

Inovativni sistem za upravljanje s pritiskom na gumb omogoča odpiranje in zapiranje odtoka za kopalno kad. Ploska tipka je edini vidni del odtoka za kopalno kad Geberit s tehnologijo PushControl in zaradi svoje oblike omogoča neomejeno udobje. Tipka omogoča preprosto odpiranje in zapiranje odtoka s pritiskom na gumb. Zahvaljujoč naprednemu mehanizmu ima odtočni ventil plosko obliko, kar zagotavlja najvišjo stopnjo udobja. Izberete lahko tudi odtok Geberit za kopalno kad s funkcijo dotoka, ki je vgrajena v odtoku kopalne kadi. Kombinacija omogoča minimalistično obliko.

Vsestranska rešitev zahvaljujoč veliki izbiri barv in dimenzij

Zahvaljujoč inteligentnemu dizajnu in naboru različnih barv so Geberitove rešitve za kopalne kadi vrhunska izbira za sodobno kopalnico. Zaupajte strokovnjakom in opremite svojo kopalnico za užitek. Privoščite si čas zase, saj vsakdo potrebuje regeneracijo in drobne užitke.