Premišljeni in diskretni sistemi za odtok

Inovativni Geberitovi sistemi za pritok in odtok vode so premišljeno oblikovani in diskretno vstavljeni v kad ter tako omogočajo več udobja. Obenem jih odlikujeta visoka zmogljivost odtekanja in odličen učinek samočiščenja, kar pomeni manj zamašitev in hiter odtok vode. Zahvaljujoč inteligentnemu in elegantnemu dizajnu ter pestremu izboru barv so Geberitove rešitve za kopalne kadi vrhunska izbira in pika na i vsaki kopalnici.

geberit_kad_2.jpg

V današnjem vsakdanjiku kopalnica predstavlja prostor za osebni umik, za tišino in sprostitev, v katerem dizajn in udobje igrata večjo vlogo kot kdaj koli prej. Sanitarna tehnologija, ki ustvarja te oaze osebnega dobrega počutja, je običajno skrita pod ometom v steni. Pri Geberitu najdete navdih za kopalnico, ki zadovolji vsak okus, kot tudi seznam vseh uporabljenih proizvodov.

geberit_kad_3.jpg

Dober dizajn izboljša izdelek

Dober dizajn objektivno izboljša proizvod. Profesionalci na področju sanitarij to iz lastnih izkušenj vedo že dolgo, kajti proizvodi podjetja Geberit niso samo privlačnega videza, ampak tudi dobro premišljeni. Podjetje postavlja visoke zahteve glede oblike stičnih točk med sanitarno tehnologijo in uporabnikom: aktivirne tipke, armature, odtoki za prhe in podobna oprema. Pogosto so to edini vidni pokazatelji vrhunskih izdelkov Geberit, ki so instalirani v kopalnici.