Težko pa se bo našel kdo, ki bo imel pripombe k hrani. Kuhar Zoran Stančič se sicer redno skriva v kuhinji, a vse, kar spusti iz nje, kaže na to, da dobro ve, kaj dela. Kuharski samouk je šolo nadomestil z dolgo kilometrino in lastno radovednostjo ter jo nadgradil s piljenjem tehnik. Rezultat so sodobni krožniki, na katerih se najde nekakšna kombinacija francoske, italijanske in tradicionalne slovenske kuhinje. To pomeni, da boste pri njem lahko dobili vse od kaviarja, brancina in najboljše govedine do skute, klobase in zrezka, vmes pa še kakšno zgodbo, okoli katere naj bi bila jed zgrajena. Daleč so torej časi, ko je bil Topolino znan po solatah in žaru, vedno bližje pa lokalne in sezonske sestavine, ki se v pomladnem času lepo ujemajo tudi s pisano notranjostjo restavracije. Tiste restavracije, ki sama zase neskromno pravi, da je »brez dvoma najboljša restavracija v tem delu Gorenjske« – z brezmejno kuharsko fantazijo in nenavadnimi kombinacijami, kot so škampovi repki na mladem fižolu z breskvami ali kozice na pari s korenčkovim pirejem, prelite z omako iz karamele in balzamičnega kisa. tb