Do sedaj ga je nadlegovanja obtožilo 16 žensk. Med njimi je njegova nekdanja poslovna partnerica Jill Harth, ki je dejala, da jo je Trump napadel v spalnici hčere Ivanke, jo skušal poljubiti in jo grabil za mednožje. To se je zgodilo leta 1993, tedaj ga je celo prijavila zaradi poskusa posilstva, a preiskave nikoli ni bilo. Še ena njegova poslovna partnerica Jessica Leeds ga je prav tako obtožila spolnega nadlegovanja, in to v letalu. V New York Timesu je dogodek opisala z besedami: »Je kot hobotnica, njegove roke so povsod.«

O nenehnem nadlegovanju je poročalo kar nekaj nekdanjih misic, saj je bil Donald Trump dolga leta lastnik licence za izbor miss Universe. Ne le da je redno prihajal v garderobo, ko so se dekleta preoblačila, nekaj med njimi jih je doživelo tudi bližnje srečanje, ko se je dotikal njihovih prsi in jih poskušal na silo poljubiti. Prav tako se je neprimerno vedel do tekmovalk v resničnostnem šovu Pripravnik. Dve sta ga obtožili, da ju je med šovom spolno nadlegoval, ena ga je celo prijavila policiji. Da tega, da je redno nadlegoval receptorke v Trump Tower, niti ne omenjamo.

Nič čudnega ni, da je Bela hiša vse te obtožbe označila za laži. Ameriška javnost pa se sprašuje, zakaj so drugi nadlegovalci takoj sankcionirani, predsednik pa ne.